Specialist in elektrotechniek
Snelle service
Gecertificeerd
Actief in Zuid-Holland

Beoordelingen 60

Uitstekend
93%
Goed
7%
Gemiddeld
0%
Slecht
0%
Zeer slecht
0%
Plaats een beoordeling
Ivonne
11/09/2023
Op 4-9-2023 is bij ons thuis LG airconditioning geïnstalleerd. Zowel in de huiskamer als op de slaapkamer. Vooraf zijn 4 installateurs van verschillende bedrijven de situatie komen bekijken (schuifpuien) en uiteindelijk hebben wij gekozen voor Adam Elektrotechniek. Dit was gebaseerd op het vertrouwen dat wij direct kregen tijdens het gesprek. Ook het contact (via WhatsApp) was aldoor supersnel en de communicatie heel duidelijk. Wat ook meespeelde was dat na 1 week de airco’s al konden worden geplaatst. Ons gevoel bleek helemaal goed te zijn. Deze mensen zijn professioneel, werken hard en netjes en zijn zeer vriendelijk. Bij de minste twijfel werd overleg met ons gepleegd. Zij hebben bij ons thuis vakwerk geleverd. We zijn er erg tevreden over en zullen Adam Elektrotechniek zeer zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen.
Yanick
11/09/2023
Mijn vriendin en ik hebben onlangs een nieuw huis gekocht en Adam elektrotechniek heeft bij ons de elektra vervangen, laadpaal geplaatst en de meterkast future proof gemaakt. Daarnaast hebben ze ook meegedacht en extra kabels getrokken voor de warmtepomp en zonnepanelen. Als klant weet je precies waar je aan toe bent en als je vragen hebt reageert Amin ook snel. In verband met de hitte hadden wij ook nog navraag gedaan voor een airco, en dit was ook geen enkel probleem. Gisteren hebben ze bij ons de airco geplaatst en we zijn er erg blij mee. Al met al kan ik dus zeggen dat het echte vakmensen zijn, en we zijn heel erg blij met alle werkzaamheden die ze vericht hebben. Ik zal hun dus ook zeker aanbevelen bij vrienden en familie.
Monique
11/09/2023
Voor de nieuwe keuken: Alle leidingen keurig verplaatst. Ook een extra groep in de meterkast geplaatst. Ze hebben heel netjes gewerkt. En alles keurig achter gelaten. Verschillende offertes aangevraagd. Ze zijn niet te duur. Ik ben zeer tevreden
Fam Goelam/Basarat
11/09/2023
Snelle service, duidelijk en snelle plaatsing. Netjes gewerkt en vooraf besproken wat de mogelijkheden zijn. 3 arico\'s geplaatst en zeer tevreden.
Jeffrey Niesing
11/09/2023
Amine en zijn team, zijn echte vakmensen. Ze zijn erg vriendelijk en leveren mooi werk af. Ben erg tevreden met me nieuwe meterkast
C k
11/09/2023
Airco laten plaatsen in woonkamer en alle slaapkamers. Snelle overeenkomst, nette werkers en zeer behulpzaam. Alles werkt netjes zoals het moet.
Van den Broek
11/09/2023
Amine maakt duidelijke afspraken, als je belt of appt krijg je snel antwoord. De plaatsing ging prima met zijn collega, nette en erg vriendelijke mensen. Na afloop ruimde hij zijn werkruimte netjes op en als laatste een stofzuiger er overheen. Gaf uitleg hoe het werkte en ook de nadat app geïnstalleerd was, hierover uitleg gegeven. Ook deze airco raad ik iedereen aan, erg stil! De nota kwam in de mail die je dan ( later) kan betalen. Alles prima! Ik raad hem iedereen aan.
Jan de jonge
11/09/2023
Na de reviews bekeken de klus keukenleiding en stucwerk toevertrouwd aan Adam elektrotechniek Met zijn aardige en vaktechnische medewerkers is de klus in 2 dagen gebeurd En zonder problemen de keuken later geplaatst door keukenkampioen Fantastisch bedrijf en zeer aan te bevelen voor je klussen
Eric Monster
11/09/2023
Voor mij is het "goede gevoel" belangrijk. Ik doe graag zaken met iemand die professioneel is, vertrouwen uitstraalt en waarbij je weet dat het wordt uitgevoerd zoals het bedacht / afgesproken is. Bij Amin heb je dat gevoel al direct bij het eerste contact. Hij heeft hart voor zijn werk en heeft goede werknemers, die allemaal verstand van hun werk hebben. Ik heb het bij de verschillende contacten met Amin gemerkt en vandaag bij de installatie mogen zien. Vandaag is er heel goed werk verzet. De airco is precies zo geplaatst als afgesproken, er is netjes gewerkt (en opgeruimd) en er is een goede uitleg gegeven. Al met al vakwerk van begin tot het eind. En dat ook nog in een korte tijd en voor een goede prijs! Dank nogmaals, Amin! Ik hoop snel weer met je te kunnen samenwerken. Dan om een warmtepomp te installeren.
Jules
27/08/2023
Prima vakman. Heeft de oude groepenkast vervangen en een airco geplaatst. Snelle levering en goede prijsafspraak. Vriendelijk en deskundig. Ondanks slechte weersomstandigheden voor het buitenwerk alles netjes en goed werkend afgeleverd.
Ramon Somai
11/09/2023
Adam electrotechniek, heeft bij ons prima werk geleverd. 3 airco\'s geplaatst en 1 buiten unit op het dakkappel. Komen afspraken na en denken mee in oplossingen. Wij zijn bijzonder tevreden klant en kan vele aanraden.
Ramon
11/06/2023
Adam electrotechniek heeft bij ons prima werk geleverd (3 LG aircondition) en buiten unit op het Dakkapel. Komen afspraken na en denken mee in oplossingen. Sterker nog als iets niet goed gaat, zorgen ze ervoor dat het oke komt. Prijs en kwaliteit prima, metname extra services zijn hun grote pluspunten.
Frans van Gelderen
05/11/2022
Snelle levering en nette plaatsing van een airco. Vakwerk!
Gijs en Cynthia
05/11/2022
Amine (en zijn team) is een echte vakman met hart voor zijn beroep. Vriendelijk, rustig, werkt netjes en maakt vooraf duidelijke afspraken zodat je weet waar je als klant aan toe bent een man van zijn woord, denkt met de klant mee en gaat niet weg voordat alles weer netjes op orde en opgeruimd is. Bij een volgende klus zal ik zeker Adam elektrotechniek weer contacten.
Frank van Stuijvenberg
20/03/2022
Adam Elektrotechniek, heeft in het huis van mijn zoon de totale installatie, vernieuwd en voorbereid op de plaatsing van zonnepanelen. Er is gebruik gemaakt van eerste klas materiaal en alles is netjes afgewerkt. Vanaf het eerste telefonisch contact tot de oplevering, was het contact prettig en verliep alles volgens afspraak. Kortom, Adam en zijn medewerker zijn een aanrader ! Adam nogmaals bedankt en tot ziens, Frank
Fam. Schans
23/01/2022
Altijd een gok natuurlijk maar mijn gevoel was goed . Deze mannen weten van aanpakken . Alles naar wens verlopen en meer zelfs dan dat we hadden gevraagd . Lang verhaal kort te maken een 10 +
Gijs
23/03/2022
Super stipt en netjes geregeld, daarna meteen nog een paar plusjes laten verzorgen. Storing meterkast en ook laadpaal aangebracht.
Theo van der Draai
23/02/2022
Komt afspraak goed na. Snelle reactie. werkt goed en netjes
Jan van Bemmelen
02/01/2022
Professioneel, vriendelijk, flexibel bij meerwerk of verandering en levert vakwerk. Ik ben zeer tevreden en ik raad dit bedrijf van harte aan.
Manon de Vos
29/09/2021
Goede elektricien die weet wat hij doet. Hij is duidelijk in de werkzaamheden die hij uitvoert en wat de kosten daarvoor zijn. In mijn geval heeft hij een nieuwe kookgroep in de meterkast geplaatst en de electra doorgetrokken naar de keuken. Daar heeft hij een Perilex aansluiting gemaakt en hij heeft een Perilex stekker aangesloten op mijn nieuwe inductie kookplaat. Het werk is goed en netjes gedaan en hij is pas weggegaan nadat de kookplaat was getest en alles naar wens was.
Stefan
20/01/2022
Adam Elektrotechniek heeft onze stoppen kast vervangen. En ik kan NIETS negatief zeggen, prijs, tijd, kwaliteit en de deskundigheid van de monteur was perfect. Zelfs meer dan dat!! Mocht ik volgende keer iets hebben zal ik ze gelijk bellen of aanraden bij vrienden.
Ed Peters
13/04/2021
Snelle reactie op de aanvraag . De klus is keurig op dezelfde dag nog uitgevoerd. Hele vriendelijke man.
Ton Hof
23/01/2021
Op zondag contact gezocht met Amin en maandag op een feestdag stond Amin voor de deur op de afgesproken tijd om een laadpaal te installeren. Altijd heel erg fijn om iemand aan het werk te zien die heel vakbekwaam is. Erg vriendelijke kerel die alles er aan doet om vakwerk af te leveren. Hij heeft zelfs de bestaande situatie in de kast bekeken en verbeterd. Uiteindelijk bleek zelfs dat men vanuit de bouw achter een krachtgroep geen aardlekschakelaar heeft geplaatst. Amin heeft dit direct opgelost. Bij deze kan ik iedereen Adam electrotechniek aanbevelen!! Amin, nogmaals bedankt voor de goede zorgen!
Familie Verluis
20/02/2022
Adam electrotechniek, heeft bij ons prima werk geleverd Komen afspraken na en denken mee Wij zijn tevreden klanten
Angela van der Helm, Den Haag
23/06/2021
Een goede elektriciën is goud waard! Pal voor kerst hadden we een grote stroomstoring. We wisten dat de stoppenkast oud en slecht was en ook de bedrading. Heel snel en vakkundig en met een goede prijs/kwaliteit verhouding is er een nieuwe stoppenkast geïnstalleerd (A-merk). De rest zou na Kers komen maar alles werd zo gefixt dat de kerstboom kon blijven branden. Vandaag de bedrading afgerond. En dat valt natuurlijk niet mee bij een huis uit 1930. Fantastisch werk geleverd en alle lampen zijn weer netjes teruggehangen. En ook onze lampen zijn uit 1930, dus dat is geen doorsnee klus. Bedankt Adam Elektrotechniek!
Susan
02/03/2022
Amin houdt zich aan zijn afspraken en reageert snel. Verplaatsen en aanmaken van stopcontact is top gedaan.
Karin
17/03/2022
Nieuwe groepenkast geplaatst, prima werk afgeleverd ! Heeft verstand van zaken, werkt netjes en neemt de tijd voor je. Zeker aan te raden !
Jeroen
23/03/2021
Snelle goede service! Daarnaast een behulpzame en aardige man!
Rashied Nabibaks
13/03/2022
Wij zijn erg tevreden. Amine komt professioneel, aardig en betrouwbaar over. Levert goede kwaliteit tegen een goede prijs.
Ronald Freriks
08/10/2020
Het werk is keurig uitgevoerd en volgens de gemaakte afspraken, daarnaast komt hij zeer professioneel over
Jessica
08/10/2020
Snel, vakkundig, betrouwbaar. Adam Elektrotechniek kon snel en vakkundig nieuwe groepen in mijn groepenkast maken en mijn inductiekookplaat aansluiten tegen een scherpe en realistische prijs.
R Freriks
08/10/2020
Prima, deze man levert goed werk en houd zich aan de afspraken top!!!
Tom
08/10/2020
Hardstikke aardige man! Betrouwbaar, flexibel en gaat voor kwaliteit boven kwantiteit. Vakman.
Yvonne
08/10/2020
Super snelle reactie en makkelijk schakelen om afspraken te maken. Heeft oog voor kwaliteit en werkt rustig en netjes. Zeer vriendelijk en beleefd. Een aanrader!
Denise
08/10/2020
Super fijn snel de klus geklaard
Anoniem
08/10/2020
Conclusie: Met dit bedrijf maak je een goede keuze. Amine werkt netjes en precies. Mijn schakelkast was van het jaar 0. Ook waren er voor de keuken (inductiekoken) nieuwe groepen nodig. Eerst kwam hij op bezoek en controleerde de bestaande situatie. Er volgde een helder advies hoe de zaak up-to-date te maken. We maakte en prijs afspraak en de werkzaamheden zijn een week later volgens afspraak uitgevoerd.
Rodger Mejan
08/10/2020
Reageert snel, komt zijn afspraken na en levert keurig werk. Een aanrader .
Gert Jan Leusink
08/10/2020
Amine heeft bij ons de groepenkast vervangen (1 fase naar 3 fasen) en een gasleiding aangesloten. Dat heeft hij zeer professioneel gedaan. Veiligheid en kwaliteit staan voorop. Daarbij heeft hij een flexibele houding en is prettig in de omgang.
Denis van Dijk
08/10/2020
Komt de afspraken na, communiceert duidelijk. Vervangen van de groepenkast is netjes en naar tevredenheid uitgevoerd. Bij de volgende elektra klus weet ik wie ik ga bellen👍
arnoud vd berge
08/10/2020
Goede en snelle communicatie. Goed advies en goede materialen. Niet de goedkoopste maar zeker kwaliteit en betrouwbaarheid
Bart Gout
08/10/2020
Neemt net even dat stapje extra. Reed even langs om de stopcontacten te laten zien die hij ging installeren zodat we de mooiste konden kiezen. Betrouwbaar, altijd bereikbaar en netjes op tijd. Werk zeer netjes en knetterhard. Is later nog teruggekomen om esthetische aanpassingen te doen, ook al kwamen die door ons. Met andere woorden, absolute topper.
Dennis Hendriks
08/10/2020
Erg tevreden over deze vakman. Zal hem iedereen aanraden. Top werk geleverd. Denkt ook erg mee met de klant en geeft goede adviezen.
Lianne van der Poel
08/10/2020
Heeft via 2 nieuwe stoppen geïnstalleerd voor een perilex aansluiting en de kabel onder de grond door getrokken. Goed, snel en netjes werk geleverd. Zeker een aanrader!
Ankie Willemse
08/10/2020
Wij zijn zeer tevreden over Amines snelle en vakkundige aanpak. Praktische adviezen, een scherpe offerte en een goede en nette uitvoering....zeker een aanrader!
Werner Rozendaal
08/10/2020
Door de zeer tevreden klanten/reviews die hier al gepost waren , in combinatie met de eerlijke prijs/offerte . Is voor ons de keuze gevallen op Adam Elektrotechniek. Dus dank allen voor de mooie reviews , er was niets aan gelogen 👍.
Janiek Guit
08/10/2020
Super ervaring bij Adam Elektrotechniek! Amin heeft bij ons een nieuwe meterkast geplaatst en de stroom doorgetrokken naar de keuken. Ook heeft hij verschillende stopcontacten in huis gemonteerd. De klus is geweldig uitgevoerd, er is goed met ons meegedacht en Amin is erg vriendelijk! Wij hebben een oud huis vol uitdagingen, wat het werk niet altijd makkelijk maakt.. Dit was geen probleem voor Amin. Hij doet zijn werk uitstekend, erg netjes en met heel veel kennis van het vak. Ik zou iedereen Adam Elektrotechniek aanraden, top ervaring!
Arjan van den Boom
08/10/2020
Snelle reactie op oproep. Snel een afspraak kunnen maken. Netjes gewerkt. Klus viel een beetje tegen naar gewoon afgemaakt. Aanrader.
Van der Voort
08/10/2020
Prima, snel en netjes geholpen!
Itamar Zisling
08/10/2020
Top werk, snel een netjes uitgevoerd
Anoniem
08/10/2020
Amin is als oud-Stedin monteur duidelijk een expert in zijn vakgebied. Hij neemt snel contact op bij vragen en kwam vrijwel direct een opname doen na ons verzoek. Amin is duidelijk in zijn prijsafspraken. Niet de goedkoopste, maar levert kwalitatief goed werk af en we zijn erg tevreden over hem. Bij een volgende klus zouden wij ADAM Elektra zeker opnieuw vragen.
Anoniem
08/10/2020
Keurig werk afgeleverd, aardige man, flexibel in zijn afspraken
Marissa Coenders
08/10/2020
Werkt netjes ,aardig , vakbekwaam
Anoniem
08/10/2020
Prima werk geleverd volgens afspraak. Ik raad Adam Elektrotechniek aan iedereen aan!
Monique van der Wal
08/10/2020
Vriendelijke man. Gaat zeer serieus te werk. De aardlekschakelaar was kapot. Het advies - i.v.m. ouderdom - de gehele meterkast te vervangen, opgevolgd. Dit was best een klus. Er is ook een stekkerdoos vervangen en als service is er ook nog een lamp opgehangen. Helemaal blij mee. Prima werk geleverd! Echt top!
Anoniem
08/10/2020
Snelle reactie, deskundig advies, geen wachttijd.
Anoniem
08/10/2020
.
Henk Dirven
08/10/2020
Ik had voor de electrische auto een 3fase nodig, en mijn meterkast moest hiervoor aangepast/vervangen worden. Dit moest op redelijk korte termijn gebeuren, kwalitatief goed zijn, en uiteraard ook tegen een faire prijs. Aan al deze wensen is voldaan! Duidelijke communicatie, ik wilde nog een extra stopcontact wat ook geen probleem was, de afspraken werden keurig nagekomen, en het geleverde werk was kwalitatief van hoog niveau. Toen Stedin de laatste werkzaamheden moest uitvoeren kreeg ik een opmerking over de kwaliteit van het geleverde werk, die was zeer goed werd mij ongevraagd verteld ! Ik heb dus prima ervaringen met het bedrijf.
Rano Simons
08/10/2020
Goed.
Paul Hekking
08/10/2020
Zeer kundig en behulpzaam, ook heel prettig in de omgang. Goede adviezen.
Ed Nolle
08/10/2020
Snel gecommuniceerd, taak rustig, netjes en prima uitgevoerd. Goede ervaring.