Specialist in elektrotechniek
Snelle service
Gecertificeerd
Actief in Zuid-Holland

Beoordelingen 31

Uitstekend
94%
Goed
6%
Gemiddeld
0%
Slecht
0%
Zeer slecht
0%
Plaats een beoordeling
Ronald Freriks
08/10/2020
Het werk is keurig uitgevoerd en volgens de gemaakte afspraken, daarnaast komt hij zeer professioneel over
Jessica
08/10/2020
Snel, vakkundig, betrouwbaar. Adam Elektrotechniek kon snel en vakkundig nieuwe groepen in mijn groepenkast maken en mijn inductiekookplaat aansluiten tegen een scherpe en realistische prijs.
R Freriks
08/10/2020
Prima, deze man levert goed werk en houd zich aan de afspraken top!!!
Tom
08/10/2020
Hardstikke aardige man! Betrouwbaar, flexibel en gaat voor kwaliteit boven kwantiteit. Vakman.
Yvonne
08/10/2020
Super snelle reactie en makkelijk schakelen om afspraken te maken. Heeft oog voor kwaliteit en werkt rustig en netjes. Zeer vriendelijk en beleefd. Een aanrader!
Denise
08/10/2020
Super fijn snel de klus geklaard
Anoniem
08/10/2020
Conclusie: Met dit bedrijf maak je een goede keuze. Amine werkt netjes en precies. Mijn schakelkast was van het jaar 0. Ook waren er voor de keuken (inductiekoken) nieuwe groepen nodig. Eerst kwam hij op bezoek en controleerde de bestaande situatie. Er volgde een helder advies hoe de zaak up-to-date te maken. We maakte en prijs afspraak en de werkzaamheden zijn een week later volgens afspraak uitgevoerd.
Rodger Mejan
08/10/2020
Reageert snel, komt zijn afspraken na en levert keurig werk. Een aanrader .
Gert Jan Leusink
08/10/2020
Amine heeft bij ons de groepenkast vervangen (1 fase naar 3 fasen) en een gasleiding aangesloten. Dat heeft hij zeer professioneel gedaan. Veiligheid en kwaliteit staan voorop. Daarbij heeft hij een flexibele houding en is prettig in de omgang.
Denis van Dijk
08/10/2020
Komt de afspraken na, communiceert duidelijk. Vervangen van de groepenkast is netjes en naar tevredenheid uitgevoerd. Bij de volgende elektra klus weet ik wie ik ga bellen👍
arnoud vd berge
08/10/2020
Goede en snelle communicatie. Goed advies en goede materialen. Niet de goedkoopste maar zeker kwaliteit en betrouwbaarheid
Bart Gout
08/10/2020
Neemt net even dat stapje extra. Reed even langs om de stopcontacten te laten zien die hij ging installeren zodat we de mooiste konden kiezen. Betrouwbaar, altijd bereikbaar en netjes op tijd. Werk zeer netjes en knetterhard. Is later nog teruggekomen om esthetische aanpassingen te doen, ook al kwamen die door ons. Met andere woorden, absolute topper.
Dennis Hendriks
08/10/2020
Erg tevreden over deze vakman. Zal hem iedereen aanraden. Top werk geleverd. Denkt ook erg mee met de klant en geeft goede adviezen.
Lianne van der Poel
08/10/2020
Heeft via 2 nieuwe stoppen geïnstalleerd voor een perilex aansluiting en de kabel onder de grond door getrokken. Goed, snel en netjes werk geleverd. Zeker een aanrader!
Ankie Willemse
08/10/2020
Wij zijn zeer tevreden over Amines snelle en vakkundige aanpak. Praktische adviezen, een scherpe offerte en een goede en nette uitvoering....zeker een aanrader!
Werner Rozendaal
08/10/2020
Door de zeer tevreden klanten/reviews die hier al gepost waren , in combinatie met de eerlijke prijs/offerte . Is voor ons de keuze gevallen op Adam Elektrotechniek. Dus dank allen voor de mooie reviews , er was niets aan gelogen 👍.
Janiek Guit
08/10/2020
Super ervaring bij Adam Elektrotechniek! Amin heeft bij ons een nieuwe meterkast geplaatst en de stroom doorgetrokken naar de keuken. Ook heeft hij verschillende stopcontacten in huis gemonteerd. De klus is geweldig uitgevoerd, er is goed met ons meegedacht en Amin is erg vriendelijk! Wij hebben een oud huis vol uitdagingen, wat het werk niet altijd makkelijk maakt.. Dit was geen probleem voor Amin. Hij doet zijn werk uitstekend, erg netjes en met heel veel kennis van het vak. Ik zou iedereen Adam Elektrotechniek aanraden, top ervaring!
Arjan van den Boom
08/10/2020
Snelle reactie op oproep. Snel een afspraak kunnen maken. Netjes gewerkt. Klus viel een beetje tegen naar gewoon afgemaakt. Aanrader.
Van der Voort
08/10/2020
Prima, snel en netjes geholpen!
Itamar Zisling
08/10/2020
Top werk, snel een netjes uitgevoerd
Anoniem
08/10/2020
Amin is als oud-Stedin monteur duidelijk een expert in zijn vakgebied. Hij neemt snel contact op bij vragen en kwam vrijwel direct een opname doen na ons verzoek. Amin is duidelijk in zijn prijsafspraken. Niet de goedkoopste, maar levert kwalitatief goed werk af en we zijn erg tevreden over hem. Bij een volgende klus zouden wij ADAM Elektra zeker opnieuw vragen.
Anoniem
08/10/2020
Keurig werk afgeleverd, aardige man, flexibel in zijn afspraken
Marissa Coenders
08/10/2020
Werkt netjes ,aardig , vakbekwaam
Anoniem
08/10/2020
Prima werk geleverd volgens afspraak. Ik raad Adam Elektrotechniek aan iedereen aan!
Monique van der Wal
08/10/2020
Vriendelijke man. Gaat zeer serieus te werk. De aardlekschakelaar was kapot. Het advies - i.v.m. ouderdom - de gehele meterkast te vervangen, opgevolgd. Dit was best een klus. Er is ook een stekkerdoos vervangen en als service is er ook nog een lamp opgehangen. Helemaal blij mee. Prima werk geleverd! Echt top!
Anoniem
08/10/2020
Snelle reactie, deskundig advies, geen wachttijd.
Anoniem
08/10/2020
.
Henk Dirven
08/10/2020
Ik had voor de electrische auto een 3fase nodig, en mijn meterkast moest hiervoor aangepast/vervangen worden. Dit moest op redelijk korte termijn gebeuren, kwalitatief goed zijn, en uiteraard ook tegen een faire prijs. Aan al deze wensen is voldaan! Duidelijke communicatie, ik wilde nog een extra stopcontact wat ook geen probleem was, de afspraken werden keurig nagekomen, en het geleverde werk was kwalitatief van hoog niveau. Toen Stedin de laatste werkzaamheden moest uitvoeren kreeg ik een opmerking over de kwaliteit van het geleverde werk, die was zeer goed werd mij ongevraagd verteld ! Ik heb dus prima ervaringen met het bedrijf.
Rano Simons
08/10/2020
Goed.
Paul Hekking
08/10/2020
Zeer kundig en behulpzaam, ook heel prettig in de omgang. Goede adviezen.
Ed Nolle
08/10/2020
Snel gecommuniceerd, taak rustig, netjes en prima uitgevoerd. Goede ervaring.